Trouwfotograaf Nederland

Trouwen in Italië inspiratie blog

Als ik een trouwlocatie mocht uitkiezen om foto’s te maken?

Oei oei oei,

Dan kies ik voor Italië hoor. Samen met mijn vriend heb ik een jaar in Italië gewoond en terwijl we kleine dorpjes bezochten kwamen soms ook een bruiloft tegen, zo romantisch. En ieder hoekje is prachtig om foto’s te maken.

Mocht je zelf twijfelen heb ik hieronder wat inspiratie verzameld en waarom trouwen in Italië zeker een goed idee is. Ik kom wel foto’s maken hoor!

THE FOOD

Ja, dat schrijf ik met hoofdletters en als eerste op deze lijst. De Italianen weten wat koken is en kunnen met simpele ingrediënten echt de lekkerste dingen maken. En daarnaast droomt toch iedereen van een shared dining table in een olijfboomgaard of ben ik de enige?

De locaties

Ik zei het eerder al. Ieder hoekje is er romantisch, de kerkjes, een muurtje, de uitzichten, zeker als je daar met grote witte jurk loopt en als het zonnetje dan ook nog schijnt kan je dag toch niet meer mis gaan.

Wedding planner

Je hebt in Italië gewoon niet heel veel nodig om het romantisch en gezellig te maken. Er komt natuurlijk wel wat meer bij kijken als je in het buitenland wil trouwen. Vooral wat betreft het verblijf voor je gasten en je zal veel op afstand moeten regelen. Het is daarom zeker slim om een weddingplanner gespecialiseert in bruiloften in Italië in te huren. Beter nog wanneer het iemand is die zelf in de buurt woont waar je wil trouwen; er word in Italië altijd veel voor elkaar gedaan en iedereen kent ergens wel een mannetje voor. Dus als je een locale weddingplanner kunt vinden zal het veel makkelijker zijn om jouw wensen voor elkaar te krijgen.

Mocht je twijfelen, hieronder nog wat plaatjes om bij weg te dromen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *