About me

Elkaar een beetje leren kennen? Ik ben een trouw-, zwangerschap en newborn fotograaf. Bruiloften fotografeer ik door heel Nederland maar zwangere mama’s en kleine babies vooral in het noorden aangezien we daar momenteel wonen.

We're only here once,
let's do this right.

The story of

Waar deze fotografie obsessie begonnen is​

Vanaf het moment dat ik zelf het knopje op de camera kan indrukken maak ik foto’s. Stapels onscherpe foto’s van kerken en watervallen zoals dat vroegah ging. 

Na mijn studie Industrieel ontwerpen verhuisden mijn verloofde en ik een jaar naar Italië. Naast dat ik daar de beste pizza’s at zocht ik alles uit over fotografie. 

Fast forward een paar jaar en nu zijn we hier waar ik graag jullie verhaal vastleg.

Home is where the heart is

Ons huisje staat momenteel in het rustige Friesland waar we sinds een paar maanden wonen. We zijn ik, hiii, The hubby Vincent, Lilou(2) en baby June(maart 2021). We komen van origine uit een klein dorpje naast Rotterdam. Hier leerden we elkaar kennen in 2006. Onze ontmoeting vond plaats (lekker cliché) in de supermarkt waar we beide werkte. Aangezien ik 16 was hebben we daar nog aardig wat jaren gewoond, de randstad met zijn drukte en mogelijkheden zit er dus zeker ingebakken.

Wegens het werk van The hubby (basketball coach) zijn we in Friesland terecht te komen en voorlopig bevalt dat goed. Maar de planning is niet dat we hier de komende 10 jaar blijven hangen. Time will tell.

Nu hoor ik graag meer over jullie!!

Now booking 2022
0
Openingen voor bruiloften
0
Overige shoots

Get in touch

Capturing love