It’s all in the details – 9 detail foto’s om niet te missen

Of je nu al jarenlang over jouw droombruiloft heb nagedacht of niet, de kleinste dingen maken jullie dag zo bijzonder. Zet ze van te voren klaar en neem ze mee naar locatie. Zo weet je zeker dat alle details vastgelegd worden.

1. Schoenen

De trouwschoenen, toch een erg belangrijk onderdeel van de outfit. Maar van de dames worden de schoenen vaak niet gezien onder de grote jurken. Nog meer reden dus om deze toch even in het zonnetje (of de flits van de camera) te zetten! 

2. Trouwringen

De ringen, logisch natuurlijk. Maar zorg dat ze er in het begin van de dag al zijn zodat jullie fotograaf de tijd heeft om ze vast te leggen.

3. Sieraden

Geef ook wat extra aandacht aan andere sieraden. Die mooie oorbellen die je draagt of de haarpin waar de sluier aan zit. Maar vergeet ook niet de manchet knopen, of de stropdas van de bruidegom niet. 

4. Parfum

Dragen jullie je favoriete parfum op deze speciale dag? Maak hier ook wat foto’s van, het zijn de details die je misschien jaren later niet meer weet maar daar zijn de foto’s voor!

5. Trouwkaart

De trouwkaart en eventuele save the date kaartjes. Super leuk om hiermee samen met andere details prachtige flat lays van te maken.

Pro-tip: stop deze voor de trouwrij al in een envelop zodat jullie fotograaf alles al bij elkaar heeft om de foto’s te schieten 

6. Tafelaankleding

Wanneer er een diner of lunch onderdeel is van jullie trouwerij is het leuk om detail foto’s te maken van de aankleding van de tafel. Denk hierbij aan de versiering in het midden van de tafel maar ook het servies en de menukaart. Iets waar jullie fotograaf natuurlijk wel aan denkt, maar daar moet natuurlijk wel tijd voor zijn in jullie dagplanning. Meer over de tijd die jullie fotograaf nodig heeft tijdens de dag in deze blog.

7. Jurk vooraf

Even de jurk op een mooi plekje hangen voordat de bruid deze aan heeft geeft altijd prachtige foto’s.

Suze Vonk bruidsfotografie
8. Bloemen en corsages

Bloemen vergaan maar een foto is voor altijd. Vergeet daarom ook zeker niet om detail foto’s te maken van het prachtige trouwboeket en de corsages. Eventueel samen met de schoenen en de jurk aan het begin van de dag.

9. Emotionele details

Draag je een mooie ketting van je moeder, de oorbellen van oma. Vind er bijvoorbeeld een mooi doosje voor of ze kunnen samen met de trouwkaart verwerkt worden in een flat lay. 

Detail fotografie kan net die kleine dingen die jou trouwerij bijzonder maakt vastleggen. Dus bespreek vooraf wat jij belangrijk vind om op de foto te hebben.